Mi a legjobb anyag a kosárlabda karosszéria hátteréhez?

A kosárlabda hátterek sokféle anyagból készülhetnek. A kerékpár hátterének legjobb építőanyagai a hátlap tervezett felhasználásától függenek, és a professzionális és amatőr bíróságok számára különböző szabványok léteznek. Miután felmérte az Ön igényeit, a háttérben lévő anyagok kiválasztása sokkal egyszerűbb lesz.

A hivatalos játékokhoz használt háttábláknak más követelményeknek kell megfelelniük, mint a hétköznapi házi játékhoz használt háttáblák. Költség is válik a tényező, mert egyszerű backboard anyag, mint a fa sokkal olcsóbb, mint egy egyedi üvegszál.

A legjobb kosárlabda-szervezetek, például az NBA, az NCAA, a WNBA, átlátható fedőlapokkal rendelkeznek. Ez azért van, mert a hivatalos játékokat általában televíziókészítik, vagy a bíróságra néző üléseket, amelyeket egy átlátszatlan hátlap lefed. Az átlátszó háttámlák általában edzett üvegből vagy üvegszálból készülnek. A középiskolai bajnokságok és tornatermek nem használhatnak átlátható fedőlapokat az ülőhelyek elrendezésének megfelelően.

Az NBA körvonalazza az átlátható fedőlapok bizonyos szabályait. Pontosabban, a hátlapnak 2 hüvelyk vastag fehér vázlata van a téglalap közepén, a gyűrű mögött. A téglalap méretei 24 hüvelyk szélesek legyenek 18 hüvelyk magasak.

Az egyszerű fa olcsó alternatíva a nem átlátható hátlap számára. A rétegelt lemezeket viszonylag könnyedén vághatjuk, formázhatjuk és feldolgozhatjuk a specifikációkhoz. Ne feledje, hogy míg a rétegelt lemez olcsó, viszonylag gyenge lehet, ha egyetlen lapként marad. Megnövelheti a vastagság integritását a vastagság megduplázásával: Egyszerűen csatolja a második lemezt ugyanarra a paraméterre vágva.

A kosárlabda-hátlap létrehozásakor tartsa szem előtt, hogy a hátlap és a karima méreteihez pontos előírásokat kell előírni. A hátlapok általában egy négyszögletű téglalap alakúak, amelyek 3,5 méter magasak. A peremnek 18 cm átmérőjűnek kell lennie, a perem belső szélétől mérve. A hivatalos karika 10 láb magas, a perem aljától a talajig mérve. A nem hivatalos kerekek könnyen igazíthatók a bíróság igényeihez.

Ha egy udvaros udvarot épít a szabadtéri játékhoz, akkor a megfelelő háttámla lehetőségek közé tartozik a rétegelt lemez és az akril. A tengeri rétegelt lemez különösen tartós, ellenáll a forgatásnak és az időjárásnak. Ha megy az akril utat, a legjobb választás a nehéz fajták, mint például a Plexiglass vagy a Lucite.

A háttérlap célja

Átlátszó hátlapok

Átlátszó háttértár szabályai

Opaque Backboards

Méretezés és mérések

Backyard Backboard anyagok