Milyen előnyökkel jár az aminó teljes?

Az Amino Complete egy olyan aminosav-kiegészítés, amelyet az Illinois-ban alapított Now Foods gyárt. Az aminosavak a legtöbb testfunkcióhoz szükséges fehérjék építőkövei. Minden palack Amino Complete 360 ​​kapszulát tartalmaz és az ajánlott dózis 4 kapszula naponta 1-3 alkalommal, étkezéssel vagy anélkül, lehetőleg gyümölcslével. Beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen kiegészítést tenne.

Megállapított előnyök

Most az Foods azt javasolja, hogy az Amino Complete alkalmazható legyen korlátozott étrendű vagy nem megfelelő emésztésűek számára. Az Amino Complete felvétele segíthet a szükséges funkciókban, amelyek biztosítják a fehérjéket, például a sejtműködést, a szövetek integritását és az enzimeket és a neurotranszmittereket. A szövetek integritása egészséges sejtfalra, bőrre és szervi szövetekre utal. A neurotranszmitterek megfelelő kommunikációt biztosítanak a sejtek és az idegrostok között.

Hozzávalók

Az Amino Complete egy adagja négy kapszula. Minden adag 15 kalóriát, 13 mg B6 vitamint és 3 g fehérjét tartalmaz. A fehérjetartalmat a következő aminosavakra bontottuk: 35 mg-205 mg kilenc esszenciális aminosav és 24 mg -454 mg 12 nem esszenciális aminosav. Az aminosavak a következő összetevőkből származnak: tejsavófehérje-izolátum, szójafehérje-izolátum, L-glutamin, L-arginin, nátrium-kazeinát, L-ornitin és zselatin. A zselatin kollagénből származó állati eredetű fehérje.

Egyéb hozzávalók

A pirulák meggátlásának megakadályozására az Amino Complete emulgeálószereket és egyéb összetevőket, például magnézium-sztearátot, szilícium-dioxidot és zselatint tartalmaz. Az Amino Complete tartalmaz tej- és szójaalapú összetevőket. Most az Foods állítja, hogy az Amino Complete kiegészítők nem tartalmaznak cukrot, glutént, kukoricát, tojást, kagylókat vagy tartósítószereket.

Ellenjavallatok

Nincs olyan tanulmány, amely az egészséges emberek aminosav-kiegészítéséből származó előnyöket támogatná. Az emésztőrendszeri betegségekkel, a szigorú étkezési korlátozásokkal vagy az étvágytalansággal rendelkezőknek először orvoshoz kell fordulniuk, mielőtt az aminosav-kiegészítőket bevennék. A legjobb módja az aminosavak befogadására, abszorbeálására és felhasználására az étkezés, a Columbia Egyetem szerint. Az összes esszenciális aminosavat tartalmazó fehérjéket a sovány húsokban, baromfiban, tojásban és halban találjuk. Nem teljes aminosavak, amelyek egyszerűen azt jelentik, hogy nem minden esszenciális aminosav van jelen, közé tartoznak a növényi alapú ételek, mint a teljes gabonák, a diófélék és a hüvelyesek.