A sportoló támogatójának megfelelő viselési módja

Az atlétikai támogató célja, hogy megvédje a pénisz és a herék minden férfi sportolását. Az atlétikai támogató, akit szintén jock pántként ismernek, rendszerint sportos sportolókkal, például labdarúgással vagy jégkoronggal játszó védőcsészével párosul, amely sok kemény ütést igényel. A baseball játékosok a baseball keménységének köszönhetően kopott is.

Vásároljon egy kényelmesen illő jock pántot. A címkén feltüntetett méret a derék méretére utal. Nincs köze a csomag méretéhez. Ha úgy érzed, hogy nagyobb védőterületre van szüksége, vegyél nagyobb méretű atlétikai támogatót, és vegye be a derékpántot, hogy megfelelően illeszkedjen. Ha az atlétikai támasztó védőcsésze nélkül visel, a csomagnak szorosan és biztonságosan kell lennie a védőtasakba. Ha túl laza, akkor nem lesz elegendő támogatás.

Csúsztassa a védősapkát a hüvelyen belül, ha kemény érintkezési sportot játszik le. Ez a pohár megvédi Önt abban az esetben, ha egy lövedék, mint egy korong vagy egy baseball, közvetlenül eléri ebbe a kényes területhez. Megvédi Önt is, ha téves láb, térd vagy ököl érkezik. Az atlétikai támogatónak még mindig szorosan illeszkednie kell a védő viseléséhez, de nem kell annyira szoros a testhez. Nem szabad túlzottan korlátozni a mozgásait. Egyesek nehezen tudnak futni és manőverezni egy pohárral, de van egy kompromisszum a biztosított védelem mellett.

Viseljen kompressziós nadrágot az atlétikai támogatója fölé a további védelem érdekében. Tedd ezt, ha nem hordsz egy csészét. A kompressziós rövidnadrág extra védelmet nyújt a húzózott nyakcsigolya vagy izomzat izmairól, és további csomagolást biztosít a csomag területére.

Győződjön meg róla, hogy az atlétikai támogató hátulján lévő pántok nem csavart. Tegye meg ezt, amikor először feltetted az atlétikai támogatót. Azonban, ha sok fel-le-le mozgást végez, akkor a pántok megcsavarodhatnak. Ellenőrizze őket, amikor lehetősége nyílik az öltözőbe.