Röplabda agility fúrók

A gyorsítás, leállítás és az irányváltás gyorsabban és hatékonyabban segíteni fog egy röplabda játékosnak a bíróság körül. A fúróknak meg kell követniük a versenyen szükséges távolságokat és mozgásfajtákat. Ütemezze le az agility edzést hetente kétszer, és bevonja azokat a gyakorlatok előtt, hogy a lábad friss legyen, miközben átmegy az edzésen.

Line Hoppá

A vonal komló javítja a láb reakció sebességét. A fúró célja, hogy korlátozza azt az időt, amikor a lábad érintkezik a padlóval. Ennek eredményeképpen nő a sebessége, amellyel a lábizmjai képesek a szerződésre. Álljon mellé a pálya mellé. Húzza oldalról a vonal felett, mindkét lábával, és a leszállás után azonnal újra felszálljon. Ezenkívül hajtsa végre a front-to-back soros komlót. Végezzen el minden egyes fúró 30 komlóját.

Irányváltás

Az irányváltás vagy a pro-agility fúró javítja a röplabda-játékosok felszállási, megállási és irányváltoztatási képességét. A fúró kihívja Önt, hogy vegyen fel egy sprintben, álljon meg egy fillért, majd vegye fel a sprintet az ellenkező irányba. Ennek eredményeképpen javítja a lábát és a koordinációt. Azt is megtanulod, hogyan kell elmozdítani a súlyodat az egyensúly fenntartásához, amikor felszállsz, leállsz és megváltoztatod az irányokat. A fúró használatához három, egymástól 5 yarddal egymástól függőleges vonallal rendelkező kúpokat kell használni. Kezdje a középső kúpban, húzza a jobb oldali kúpra, majd változtassa meg az irányokat és keresse meg a kúpját a bal szélén. Útmutatók megváltoztatása ismét, hogy visszahúzódjon a középső kúpra. Végezzen el összesen hat készletet, váltakozva, melyik irányban kezdjen el mindegyiket.