Mit keresnek a főiskolai baseball-cserkészek?

Egy főiskolai baseball-cserkész keres középiskolás játékosokat a fizikai készségekkel és érettséggel ahhoz, hogy sikeres legyen a főiskolai szinten. A legtöbb esetben a kollégiumok edzői felderítik a saját programjuk kilátásait. A fiatal baseball játékosok értékelése része tudomány, részművészet. A cserkésznek be kell vonulnia a jövőbe, és meg kell próbálnia megjósolni, hogy egy középiskolai baseball játékos hogyan fog végrehajtani néhány év alatt a sokkal keményebb verseny ellen.

Steve Ellis.com, az egykori Chicago Cubs kancsó weblapja szerint a főiskolai edzők keresik a középiskolai kancsókat, a sikeres vágyakozás és a gyorslabda körülbelül 90 mph-os gyors sima leadása révén. A kollégiumi autóbuszok is kedvelik a sérülést szenvedett kenneleket, akik sztrájkolhatnak. A cserkészek által előnyben részesített további tulajdonságok a mentális szívósság, a lapok mindkét oldalán való elhajlás képessége, a gyorsballon való mozgás, a jó két sztrájk, az off-speed pálya és a jó büntetőlabda dobása, amikor csapatuk mögött van a gróf.

A catcher a mezőny vezetője, és egy nagyszerű fogó aranyban érzi a súlyát. A fogás a legigényesebb pozíció a baseballban. A fogorvosoknak képesnek kell lenniük arra, hogy kezelhessék a pitching munkatársakat, hívják a pitch-ot és a nyugodt piszkos pszichókat. A fogónak rendkívül alkalmasnak és tartósnak kell lennie ahhoz, hogy játékonként több mint 100 alkalommal ugorjon. A kollégiumi cserkészek laza kezekkel, gyors lábakkal, középen a puskák letapogatásával és egy gyors dobásgátlóval rendelkeznek.

A cserkészek két elsődleges attribútumot keresnek az infielderek és outfielders értékelésekor: a kar ereje és hatótávolsága. A kar ereje kritikus fontosságú a shortstops és a harmadik basemenek számára, akiknek hosszú győzelmet kell eltalálniuk a gyémánton. A cserkészek szeretnék látni egy gyors felszabadulást és egyenes dobást, amelyek nem indulnak el, amikor a labda közeledik az első basemanhoz. Az elszállóknak egy erős, túlhajtott labdát kell tennie, egyenes pályával, jó hordozóval és egy élő pattogással a gyepen. A hatótávolságon belül az infieldereknek jó testellenőrzésre, gyorsaságra, puha kezekre és nagy reflexekre van szükségük.

A legérzékenyebb a csapatok kiütése a kiértékeléshez. A cserkészek úgy látják a sima, gyors és szintes lendületet, ami a tésztát képes arra, hogy a pályákon várjon. Fontos, hogy ismerjük a sztrájk zónát, és türelmünk van a lemezen. A kezek felemelése vagy leengedése, amikor belépsz egy pályára, rossz jel. Az a képesség, hogy bekapcsolja a belső fastball és a rip, és a képesség, hogy elérje a minőségi törés sávok a fémjelzi a kiváló főiskolai hitters. Ha minden mezőre megérinthet, az esélye, hogy a főiskolai bajnokságokba kerüljön, javul.

Egyes látszólag kevésbé fizikai képességű sportolók még mindig sikerülnek a főiskolában és még a nagy ligákban is. A cserkészek olyan játékosokat keresnek, akik összpontosítani tudnak, kihívásokra kelnek, vágynak a javításra, fegyelmezett életet vezetnek és kitartanak, amikor a keménység megy. Ezeket az attribútumokat nehéz mérni, de rendszerint a főiskolai baseball sikeréhez szükségesek.

Kivételes pörgetési képesség és hozzáállás

Nyugodt, hűvös, gyűjtött fogók

Puha kezek, erős karok

Hitter az összes mezőre

Nyerő Személyes Tulajdonságok