Milyen vacsorát főzzel a mellkasával?

A marhahús szelet egy hagyományos déli füstös grillezés, amelyet a tehén melléből készítettek és lassú főzött, amíg finom és lédús. A süteményt kísérő menü tervezésekor vegye figyelembe az ételeket, amelyek kiegészítik a marhahús nehéz, füstös ízét, miközben az étkezés grill témáján dolgoznak.

A krémes ételek ellentétben állnak a gazdag, füstös húsokkal és a grillező ízekkel, így az oldalán burgonyasaláta szolgál. A friss burgonya saláta egyszerű összetevőkön keresztül vásárolja meg az üzletet. Tisztítsa meg és dobjon egy-két burgonyát személyenként. Forraljuk a burgonyát 20 percig, vagy amíg fork-tender. Cserje le jól, mielőtt az alacsony zsírtartalmú majonézet összekevered a burgonyával. Adjon hozzá egy splash vagy két almabor, apróra vágott hagyma, savanyúság, só, bors és paprika. Alaposan dobálj.

A déliek tudják, hogy nem egy étkezés a slaw nélkül, de egyesek szedik a szájukat, és befedik egy zsemlebe, a tetejükön. Készítsen friss és könnyű kelepcet saját öltözettel. Keverjünk össze 1 csésze majonézet, 3 evőkanál citromlevet és 2 evőkanál cukrot. Engedje meg az öltözködést, miközben finomra vágja a fej egy káposztafejet, egy harang paprikát, és foszlat egy sárgarépát. Dobja a zöldségeket öltözködéssel és hűtőszekrényben.

A kukorica az egyik legegészségesebb hagyományos étel, amelyet a déli grill menükön talál, 10 százalékkal napi szálas igényeivel, 3 g fehérjével és 80 kalóriával egy csomóért. Tartsa az étkezés témájával a füle főzését a grillen. Vegye le a burkolatokat és tisztítsa meg a szálakat. Kombináljuk a vajat, a fokhagymát, a sót és a borsot egy kis tálban és olvassuk a mikrohullámú sütőben körülbelül 30 másodpercig. Helyezzünk kukoricacsutkot az alumíniumfóliákra, mielőtt a vajkeverékkel feltöltjük. Csomagolja be a kukoricát a fóliába és 15-20 percig grillezni.

Bár nem tipikus déli grill szokás, hozzá extra gyümölcsöt és zöldséget az ételhez, segít tölteni, töltés nélkül. Grill zöldség kabobs olívaolajjal, sóval és borssal, amíg a grilljelek beborulnak, de a zöldségek még mindig kissé élesek. A könnyű desszert elképzelést, grill friss barackos vagy barack fél, majd szitál a mézzel és a tetejét könnyű tejszínhabbal. Tálaljuk az ételeket agave édesített limonádéval vagy édes teával egy szelet citrommal.

Tejszínes

Ropogós

Vajas

Egészséges