Mi jobb egy háromszög vagy egy dupla tömb?

Az ember pénztárcájának működőképesnek és divatosnak kell lennie. Ez a személyiséged kiterjesztése, úgyhogy kétszer gondolkodj, mielőtt a gumi, a gumi zenekarokkal együtt tartott rogyadt, szétzúzódás szörnyűségét kiáltoznád. A kétszárnyú és háromszöges férfiak számára két közös pénztárca-stílus, és mindegyikhez illeszkedhet a lényeges elemekhez, anélkül, hogy megfeszítené a varratokat. Az életstílus és preferenciák diktálják, hogy melyik stílus tökéletes az Ön számára.

Bifold pénztárcák

A kétszárnyú pénztárca téglalap alakú, és félrefeszített. Általában egy hosszú nyitott zseb van a pénznemre és több, akár függőleges vagy vízszintes résidőkre, hitelkártyákra, személyi igazolványokra és bevételekre. Egyes stílusok még érme pénztárcákat is csatoltak. Többnyire bőrből készültek, de vegán anyagokból vagy vászonból is készíthetők. Pénztárcák – függetlenül attól, hogy hány hajtogatással rendelkeznek – általában nincsenek kapcsok, de a vászonból készült sport változatok horog-, illetve hurok- vagy cipzáras zárókupakokkal kaphatók.

Trifold pénztárcák

A háromszögletes pénztárca téglalap alakú, és két szárnya van, amelyek középre hajolnak, minden egyes rész (két szárny és a középpont), amely a pénztárca hosszának 1/3-át teszi ki. A kettős sztenderdhez hasonlóan a háromszögnek egy hosszú nyitott zseb van a pénznemre és több slotra – ebben az esetben csak függőleges – hitelkártyákra, személyi igazolványokra és bevételekre, valamint bőrből, vegán szövetből vagy vászonból. A háromszögletű pénztárcák tömegesebbek és nehezebbek, mint a kettős papír, mert több kártyát és készpénzkapacitást kínálnak.

Vastag vagy vékony

Az Ön által kiválasztott pénztárca az Ön életstílusától és személyes preferenciáitól függ. A Trifolds több helyet ad, de terjedelmes és nehéz. Az első zsebben egy háromszögletű cipő nemcsak hanyag, de hasonlít egy olyan jégkorongot is, amely lefekszik a lábad és a csípőjébe. A Bifoldok kisebb kapacitással rendelkeznek, de vékonyabbak és hordhatók az elülső vagy hátsó zsebbe és a viselő személy testéhez. Ha elöl van, valószínűleg hajlani fog, és nem okoz kényelmetlenséget ülve.

Mi van a pénztárában?

Függetlenül attól, hogy milyen típusú pénztárcát szeretne választani, néhány lényeges elemnek mindig készen kell állnia. Mindig készpénzt tartson, még akkor is, ha hitelkártyája van. A járművezetői engedély vagy az államigazolvány elegendő, hacsak nincs szüksége második iskolai vagy munkahelyi azonosítóra. Csak egy vagy két betéti vagy hitelkártya és néhány névjegykártya. Hagyja otthon mindent – társadalombiztosítási kártyák, útlevelek, érmék, bevételek és hasonlók.