Mi egy lépcsőzetes futópad ergométer?

Bár egy lépcsőzet-futópad ergométer hangzik, mint egy csúcstechnikai eszköz, ez valójában egy másik név a lépcső hegymászó vagy stepmill. Az ergométer egy edzőgép, amely képes mérni a munka kimenetét. A lépcső-futópad egy szabványos léptető és futópad kombinációja. Az eredmény egy lépcső.

Azonosítás

A rendszeres léptető két hidraulikus pedálból áll, amelyek felfelé és lefelé mozognak, mintha lépcsőn lennének. A lépcső-futópad vagy a stepmill kombinálja a léptető és a futófelület futófelületének léptetését. A futószalag egy lépcsőfedélen egy olyan lépcsővel rendelkezik, amely a gépen forog. Felfelé haladsz a lépcsőn, amikor lefelé haladnak. Ez hasonlít egy mozgó mozgólépcső felé haladni, amely lefelé halad.

Funkció

A lépcsőzetes futópad ergométerek intenzív kardiovaszkuláris edzést biztosítanak. Beállíthatja azt a sebességet, amelyen a lépcsők forgatnak, hogy növelje vagy csökkentse az edzés intenzitását. Ha általában futópadot, elliptikus vagy álló kerékpárt használ a kardio edzéshez, akkor megállapíthatja, hogy egy lépcsőzetes futópad képes Önnek egy nagyobb kihívást jelentő kardio-szekciót és egy intenzív alsó-test edzést kínálni. Ha nem szoktak lépcsőn felmászni, akkor némi időt vesz igénybe, hogy felépíthesse a lépcsőfokot.

ergométer

Az ergométer a munka kimenetét méri. Egy high-tech ergométer mérni tudja a vérnyomását és az oxigénfelvételt, de az alapvető ergométer egy olyan edzőtermi eszköz, amely alapvető edzésadatokat, például edzésidőt, megtett távolságot, égetett kalóriákat és sebességet biztosít. A lépcsőzetes futópad ergométer egy lépcső, amelynek konzolja az edzéssel kapcsolatos információkat jeleníti meg. Néhány gép tartalmaz egy pulzusmérőt és egy fitneszértékelő programot is.

szempontok

Bár egy lépcsőzet-futópad-ergométer intenzív kardiovaszkuláris edzést nyújt, akkor csökkenti a gép hatékonyságát, ha nem használja megfelelően. Álljon fel egyenesen, és csak akkor használja a fogantyúkat, ha kiegyensúlyozott. A fogantyú felé fordulva csökken az edzés ideje alatt égetett kalória mennyisége. Ha térbeli vagy csípőproblémái vannak, akkor a mostohafej súlyosbíthatja az Ön állapotát. A lépcsőzet-futópad ergométer használata előtt kérdezze meg orvosát.