A tíz legjobb triatlon kerékpár

Triatlonként jól ismeri a jól bevált triatlon vagy a “tri” kerékpár elengedhetetlen az Ön számára, hogy ne csak nyerjen egy versenyt, de túlélje a végét. Az utolsó kérdés, amire szüksége van, a kerékpár által okozott mechanikus bontás. Az aerodinamikai, könnyű, elektronikusan működtetett alkatrészek, az aero kormány és a szénszálas kerekek, valamint a megbízhatósága révén kialakított szénszálas keretek teszik ki a 10 legjobb triatlon kerékpárt.

Argon 18 E-112 105

Az erősebb triatlonok kedvelik az Argon 18 E-112 105 merevségét. Úgy érzik, hogy ez a kerékpár a legjobb, ha a Shimano Dura Ace komponensekkel párosul, és így az Argon 18 E-112 105 tiszta és érzékeny, kivételes kezeléssel a lehető legtöbbet hozza ki. Kurzusok ascensekkel és görbe lejtős részekkel.

BMC Timemachine TM01

Azok a triatlonok, akik erőssége egy esemény kerékpáros része, a Timemachine TM01 a sport egyik leggyorsabb három kerékpárja. Ennek oka a nagyon mély Zipp 808 szénszálas kerekek, valamint a merev aero-alakú keret előnyei. Egy másik plusz a kerékpáros állítható pilótafülke, amely optimalizálja a versenyző aerodinamikai pozícionálását. Az alkatrészek a Dura Ace Di2 elektronikusak.

Cervelo P5

A Cervelo P5 a Computational Flow Design technológiát alkalmazza aerodinamikai csövek alakítására. Ez a kialakítás növeli a keret merevségét a csatlakozási pontjain, ami a TriRadar.com szerint a Cervelo P5 a legjobb merevséget és aero kombinációt kínálja. A keretnek van egy villa is, amely egy orrtükörrel dolgozik még aerodinamikus segítségért. Az alkatrészek a Shimano Di2 és a Mavic Cosmic kerekek.

Élő DA2

A legjobb triatlonok a világon az Felt DA2-t a multi-állítható alvázra hirdeti, ami aerodinamikus képességet és kényelmet kölcsönöz a szénszálas keretnek. A Shimano Dura Ace elektronikából és a Reynolds szén kerékkészletből álló alkatrészekből a DA2 18 fontot ér el, ami rendkívül könnyű három kerékpáros szabvány szerint.

Óriás Trinity kompozit 2

A Triradar.com kijelenti, hogy az erőátvitel és a kiváló lovaglási pozíció teszi a Giant Trinity Composite 2-et a legjobb kerékpárnak a triathlonok számára egy költségvetésben. A kerékpár az egyik legjobb frissítés, amikor eljött az idő a magasabb szintű alkatrészekhez. A kerékpár egyszerűsége és könnyen beszerezhető alkatrészei miatt a Triradar.com a Giant Trinity Composite 2-et is a legjobb kerékpárnak tekinti a kezdő és a közepes szintű versenyzők számára.

A könnyű, élénk, mégis megfizethetőek nem könnyen jönnek csomagként triatlon kerékpárokkal. A Planet X Stealth Pro azonban a kivétel a szabály alól, mivel a triatlon kiadványok több évig ítélik meg a triatlonok legjobb kerékpárjainak, akiknek könnyű és megfizethetőnek kell lenniük az aerodinamikai és elektronikai alkatrészekkel szemben. A Planet X modernizálja a Stealth Pro-ot a saját kerekek saját márkájával, miközben megőrizte a nagyon megbízható SRAM Force csoportcsomagot.

“Az Active Times” felhívja a Focus Izalco Chrono 2.0 Di2-t, hogy a legjobb frissített keret álljon rendelkezésre, mivel ez a Shimano Ultegra elektronikus váltás. Még bővebb büszkeségei mennek erre a szénbevonatú aero kerékpárra a relatív alacsony áron. A Focus azt sugallja, hogy ez a motor méltó mind a triatlon események, mind az idő próbák számára.

A triatlonok, akik úgy gondolják, hogy a törzskönyv a három kerékpár sikerének egyik legmegfelelőbb mutatója a Kestrel márkának. A Kestrel, amely az első szénszálas keretek egyikének gyártója, a Talon Tri-ot középszintű alkatrészek és tartósság keverékévé teszi. A sebesség költsége azonban nem sérül, mivel a Kestrel szénszálas keverék szélcsatornája a maximális aerodinamikai képesség szempontjából tesztelt.

“Az Active Times” a Trek Speed ​​Concept 7.0-nak a “legjobb érték” a triatlon kerékpár piacán. Míg a keret minden eddiginél nagyobb aerodinamikai előnyét kínálja a Trek magasabb árú repülőgépén, a sebesség megtartása érdekében a Speed ​​Concept 7.0 SRAM Apex csoportcsomagjával van felszerelve. A 20,5-ös karbon keret rendkívül stabil is, amikor a szalagcsavarok felrúgnak, vagy az út csavarodik.

A Trieradar.com szerint a Wilier Twin Blade egyedülállóan kialakított kettős pengével ellátott villája, valamint a sima vonalakkal a hatékony aerodinamika és a hajtáslánc-élettartam legjobb kombinációját kínálja a Shimano Dura Ace komponensekkel párosítva. A Zipp 808-as kerekek még nagyobb aerodinamikai előnyt biztosítanak a Twin Penge számára.

Planet X Stealth Pro SRAM erő

Focus Izalco Chrono 2.0 Di2

Kestrel Talon Tri

Trek Speed ​​Concept 7.0

Wilier Twin Blade