A kilenc emeletes lépcsőn mászott kalóriák

A Kaliforniai Nők, Csecsemők és Gyermekek Egyesülete szerint egy lépcsőfok átlagot 10 lépésből áll, a lépcsők számának változójával a padlók között. A kalózok száma, amelyek 90 fokkal felmásztak, és a leszállás függ attól, hogy mekkora a súlya és mennyire gyors a lépcsőn felmászni. A lépcsőn vagy a tömegen történő futtatás jelentősen több kalóriát éget.

Kalória

130 lb. Személy égett 885 kalóriát óránként felfelé lépcsőn. Feltéve, hogy kilenc lépcsőnyi járatot vesz igénybe két percig, az a személy körülbelül 29,5 kalóriát éget, hogy elérje a csúcsot a NutriStrategy weboldalának megfelelően. Egy 180 lb. Személy éget 40,8 kalóriát kilenc emelet lépcsőn két perc alatt.

Súlyával

130 lb. Egy személy sétált fel a lépcsőn, és 16-14 lbs. Ég le 23,6 kalóriát négy perc alatt, felsorolja a NutriStrategy-et. Egy 180 lb. Aki kilenc lépcsõs lépcsõvel négy perc alatt felmászott, 16 és 24 lbs között, 32,6 kalóriát éget.

Séta a földszinten

Míg a felfelé haladó emelkedés több kalóriát éget el, a lépcsőn lefelé haladva néhány kalóriát is felszív. A NutriStrategy szerint egy 130 lb. Egy személy kilenc kalóriát ég el három perc alatt lépcsőn sétálva. Egy 180 lb. Személy éget 12 kalóriát sétál le kilenc emelet lépcsőn három perc alatt.