Milyen előnyökkel jár a myoplex shakes?

A Nutrition Shake család tagjaként a Myoplex shake-eket a jó egészséghez szükséges alapvető tápanyagokból állítják elő. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Myoplex-rázás megteremtése a teljes egészségi állapot lendületét eredményezheti, de bizonyos előnyökkel rendelkezhetnek bizonyos emberek számára, különösen a sportolók számára. Beszélje meg kezelőorvosával, mielőtt hozzáadná a Myoplex-ot a napi étvágyához, hogy megbizonyosodjon róla, hogy megfelelőek az Ön számára.

Az összes alap

A csokoládé-hülye vagy gazdag, sötét csokoládé egy darabja, a Myoplex rázogatás egy 300 kalóriát és 7 gramm zsírt tartalmaz, amelyből 1,5 gramm telített. Ez azt jelenti, hogy napi zsírkorlátjának körülbelül 11 százaléka és napi telített zsír határértékének körülbelül 8 százaléka. Az eperkrém, a francia vanília, a sütemények és a krémes verziók 1 gramm telített zsírt tartalmaznak adagonként. Ez egy fontos szempont, mert a Myoplex rázása nem annyira táplálkozik, ezért el kell döntenie, hogy a telített zsír határértékének 8 százaléka megérte-e ezt az embert. Túl sok telített zsír növeli a szívbetegség kockázatát.

A fehérje egy plusz

A 17 uncia eredeti Myoplex rázza meg minden ízben 42 gramm fehérjét, amely napi 46 gramm fehérje nők 91 százaléka, a napi 56 gramm férfiak 75 százaléka kell. A Myoplex porított rázás-keverék, a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint 42 gramm fehérjet tartalmaz adagonként. A Myoplex Strength Formula, amely vaníliás vagy csokoládé krémes ízben van, 25 gramm fehérjét tartalmaz 14 uncia adagban. Mivel a fehérje elengedhetetlen az emberi túléléshez, beszélhet az orvosával a Myoplex-ról, ha megrázza magát, ha aggódsz, hogy nem eszel elegendő fehérjét. A fehérjehiány nem gyakori az Egyesült Államokban, de a Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja.

Alapvető vitaminok és ásványi anyagok

Mind az eredeti, mind pedig a Strength Formula Myoplex mindegyik ízben rázza meg a C-vitamin 100% -át minden nap. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és támogatja az egészséges bőrt, fogínyt és fogakat. Az E-vitamin 100 százalékát is megkapja minden nap. Az E-vitamin az Ön sejtjeinek védelmi vonalat biztosít, amely csökkentheti bizonyos egészségügyi problémák, például a rák kockázatát. Az összes Myoplex rázza meg a káliumot, a kalciumot, a vasat, a cinket, a B-vitaminokat és az A, D és K vitaminokat.

Myoplex Lite

Ha alacsony zsírtartalmú rázkódást keres, a Myoplex Lite rázza 170 kalóriát és 2 gramm zsírt tartalmaz, amelyből 0,5 gramm telített. Az elkészített porok 180 kalóriát és 1,5-2 gramm zsírt tartalmaznak, amelyből 0,5-1 gramm telített. A lite shake 20 gramm fehérjét tartalmaz 11 uncia adagban, de nem tartalmaz több mint 4 gramm cukrot, ami körülbelül egy teáskanálnyi.

Kell Drink Myoplex Shakes?

A tápanyagok mellett az eredeti Myoplex rázás minden ízben csak 1 gramm cukrot tartalmaz. A rázások azonban nagy adag nátriumot tartalmaznak adagonként, 580 és 630 milligramm között. Ezek az összegek az American Heart Association által ajánlott napi 1500 milligramos határ 39 százaléka és 42 százaléka között vannak. Túl sok nátrium növeli a szívroham és a stroke kockázatát. Az Erő Forma-rázás adagonként 240-280 mg nátriumot tartalmaz, és a porok csomagonként 250 és 270 mg közötti mennyiséget tartalmaznak.