Kiegyensúlyozott étkezési tervek

Egy kiegyensúlyozott étkezési terv lehetővé teszi, hogy átveheti az egészségét és súlyát. Az USDA táplálkozási irányelvei alapján egyszerű ételeket készíthet, amelyek megfelelnek az Ön életmódjának, miközben megfelelnek a szervezet tápanyagigényeinek is. Az USDA azt javasolja, hogy hozzon létre ételeit az öt legfontosabb élelmiszercsoport köré: fehérje ételek, gabonák, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek. Az app étkezési útmutató illusztrálja, hogy a tányér felét gyümölcsökkel és zöldségekkel tölti fel, egy negyedben fehérjetartalmú ételekkel, egy negyedben gabonával, és egy pohár tejet ittak.

Bőséges reggeli

Ha szeretné kezdeni a napot valami szeszélyes, poach egy pár tojást, majd szolgálja sauteed spenót, gomba, és egy szelet vagy két teljes kiőrlésű kenyér. Ez az étkezés proteineket, egészséges zsírokat és lassan felszabaduló energiát biztosít. Ha valami édes reggelit szeretne, akkor egy teáskanálnyi tejet vagy anyatejet főzött csészéket, bogyós gyümölcsöket és természetes joghurtot adnak, amely biztosítja a fehérjét, a zsírt és az energiát, amire szüksége van ahhoz, hogy jó napot kapjon.

Szép ebéd

A kiegyensúlyozott ebéd segít Önnek a délutánon át az energia-összeomlás nélkül, ami a versenyautóba fut. A húsos csirkemell, a kókusztejben kevert, kedvenc zöldségekkel és fűszerekkel készített krumplis ételeket készíthet, különösen, ha barna rizs felszolgált. Valamire, amit könnyedén dobhat, és megfelel az USDA ajánlásának néhány adag halak minden héten – csatorna konzerv tonhal a víz, és keverjük össze egy kielégítő salátát zöldek, bébi paradicsom, egy kis parmezán és szolgálnak crusty egész- Gabonakenyér.

Finom vacsorák

Egy ízletes vacsora lehetőség chili con carne. Barna sovány földi marhahúst, adjunk hozzá konzerv paradicsomot, fokhagymát, chili-t, vesebabot és vegyes fűszernövényeket egy kielégítő ételhez. Ha tejet szeretne hozzáadni, adj hozzá aprított sajtot vagy tejfölt – az alacsony zsírtartalmú tejtermék a legjobb, ha figyeled a derékvonalat. Alternatívaként grillezhet a lazac filé citromlével a kedvenc zöldségekkel, és töltsön fel a quinoára, hogy a legfényesebb végét a nap.

Super Snacks

Bár az ételeket elég téged feltölteni, amíg el nem fogyaszthatja a következő vacsorát, esetleg ételt kell fogyasztania. Válasszon egészséges, természetes ételeket a feldolgozott táplálékkal, beleértve a gyümölcsöt, egy marék diót, egy kis korsót az alacsony zsírtartalmú joghurtból, vagy egy pár darab sötét csokoládét. A kiegyensúlyozott étkezési terv esténként alkalmi pohár bort vagy alacsony zsírtartalmú fagylaltot is tartalmaz.