Az aloe vera tea előnyei

Egy közös gyógynövény és holisztikus kezelés, az aloe vera tea sok táplálkozási előnnyel jár, amikor egészséges életmódról van szó. Aloe vera tea származik egy aloe növény szalma. Ez a növény meleg környezetben növekszik, és sok dolgot kezelhet a napégésből az emésztési problémákra. Mindenképpen vegye fel a kapcsolatot orvosával, mielőtt bármilyen gyógynövény-kiegészítőt, például aloe vera teát venné.

Az Aloe vera-t nyers formájukban szokásosan úgy használják, hogy levágják a levest, és a gélt beletesszük az érintett területre. Ahhoz, hogy ezt a növényt teának készítsük, az almát megszárítjuk, majd vízbe merítjük. Az elkészített aloe vera teát gyakran értékesítik az egészségügyi élelmiszerboltokban a gallon.

Az Aloe vera tea számos különböző betegséghez alkalmazható. A tea mézként szolgálhat a szemek és a sebek kezelésére, vagy bizonyos emésztési rendellenességek kezelésére. Az égési sérülések kezelésére és a túlzott expozíció tüneteinek enyhítésére a napot az érintett területre öntött teával töltik be. Az Aloe is segíthet a bõr állapotának kezelésében, mint például kiütés vagy rovarcsípés.

Az Aloe vera-t több ezer éven át gyógyszerként használják, és még ma is gyakran használják. székrekedés. Az aloe vera tea hatóanyagainak használata a székrekedés enyhítésében és a magas koleszterinszint és a hasi fájdalom kezelésében, a cukorbetegek vércukorszintjének szabályozásában.

Az aloe vera tea előnyeivel együtt számos mellékhatás érkezik a növény fogyasztásával. Az aloe vera hasi görcsöket és fájdalmat okozhat a testre gyakorolt ​​hashajtó hatása miatt. Habár nincs elegendő adat ahhoz, hogy végső soron bizonyítsuk ezeket a hatásokat, a növény latexének fogyasztása szintén összefüggésbe hozható a vesekárosodással és a vetéléssel, és az Országos Egészségügyi Intézet MedlinePlus esetleges rákkeltő anyagaként szerepel. A legtöbb tünet magas dózisban vagy napi egy grammban jelentkezik, az Országos Egészségügyi Intézet Medline Plusja szerint.

Hogyan készült az Aloe Vera Tea

Milyen Aloe Vera Tea-t használnak

A sok előny

Lehetséges mellékhatások