Az almaecetnek a sclerosis multiplexre gyakorolt ​​előnyeit

Az almás ecet az egyik a számos szklerózis elleni gyógyszerkészítmény közül. Az MS olyan állapot, amelyben a központi idegrendszerben a myelin károsodása megzavarja az idegrendszer átviteleit. Egyes tünetek tartósak és néhányan jönnek és mennek. A betegség különböző módon érinti a betegeket, közös tünetei a koordinációs problémáktól kezdve a fájdalomig, a látás zavarai, valamint a bél- és húgyhólyag-problémák. Bár az almasavas ecet előnyökkel járhat abban az esetben, ha cukorbetegségben szenved a vércukorszint csökkentésével, a 2007-es “BMC Gastroenterology” tanulmány szerint a MS minden előnye a legjobb esetben a kopogtató és bizonyítatlan elméleten alapul. Mindig konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt új étrendi segítséget kérek.

elméletek

A diétás kezelések az MS-nek általában négy elméletet követnek. Ezeket az MS-t táplálkozási hiány vagy étellel vagy tápanyag feleslegével, az élelmiszerrel szembeni allergiás reakcióval, az élelmiszer toxikus hatásával vagy egy “MS-szerrel”, a Louisiana J. Multiple Sclerosis Rosner és Shelley Ross. Az egészséges táplálkozás fontos, ha Önnek van MS-je, de az évek során a számos speciális MS-étrendnek vagy bizonyított hatékonysága a betegség gyógyításában vagy lassításában, vagy nem felel meg az idő próbájának – ami nem történik meg a hatékony gyógymódokkal , A szerzők megjegyzik.

Tápérték

Az almás ecetet olyan táplálékként említik, amely növeli az általános egészségi állapotát, ami fontos, ha Önnek van MS, vitamin és ásványianyag-tartalma miatt. Kis mennyiségű káliummal, kalciummal, magnéziummal, foszforral és mangánnal rendelkezik. Azonban 1 evőkanál. Az almaecet nem tartalmaz jelentős mennyiségű vitamint, az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma tápanyag adatbázisának megfelelően. Az evőkanálnak csak 1 mg kalcium, magnézium és foszfor, 0,037 mg mangán és 11 mg kálium van.

Kálium

Az Apple almaecet támogatói, mint Paul Chappuis Bragg, az “Apple Cider Miracle Health System” szerzője szerint az ecet értékes a káliumtartalmának köszönhetően az MS szenvedőknek. A Brag azt állítja, hogy a káliumhiány a szklerózis multiplex, valamint számos más betegség, többek között az ízületi gyulladás, a cöhögéses betegség, a magas vérnyomás, az ulceratív colitis, az Alzheimer-kór, a cukorbetegség, a Crohn-betegség, a hypothyreosis és így tovább. Azonban a javasolt kálium táplálékbevitel napi 4,7 g, vagyis 4700 mg, míg 1 evőkanál. Ecet csak 11 mg káliumot ad. Továbbá, mivel sok étel van káliummal, a táplálékhiány rendkívül ritka, a Medline Plus szerint. A káliumszintek nagy csökkenése néhány MS-szerű tünethez vezethet, beleértve a fáradtságot és az izomgyengeséget, és életveszélyes lehet, de a káliumszint alacsony csökkenése általában nem okoz tüneteket, jegyezd meg a MedlinePlus szakembereit.

Placebo hatás

Számos esetjelentés az MS-tünetek enyhítésére szolgál az almabor-ecethez. Ugyanakkor a placebo-hatással nem rendelkező tudományos vizsgálatok nem támasztják alá ezt. A placebo hatás erős lehet. Még akkor is, ha a gyógymód nem hoz létre valódi hatást, az a meggyőződés, hogy ez gyakran erős gyógyszer, a Scientific American magazin szerint. A placebo-válaszok az aktív folyamatoknak köszönhetők. A tudatalatti mechanizmusok gyakran irányítják a szervezetben zajló folyamatokat, amelyekről nem tudatosan tudatosak, és amelyek az immunválasz megváltozásához és a hormon felszabadulásához vezetnek. A beszámolók megerősítik, hogy a műtétkezelések valóban elősegítik a gyógyszerek szinte minden területén, beleértve a gyulladásos rendellenességeket, a Parkinson-kór, a rák, a depresszió, a szorongás és a fájdalom, a Scientific American szerint.

Egy jó étrend segít Önnek a súlycsökkenés és a szív egészségének javításában, de nem gyógyítja meg a tüneteit. A vitaminokkal és ásványi anyagokkal való kiegészítés szintén fokozhatja az egészséget, de semmiféle tanulmány nem mutat arra, hogy a kiegészítők lassítják a betegséget vagy megakadályozzák a támadást. A kiegészítésekkel való túladagolás ténylegesen tüneteket okozhat, mint a gyengeség, egyensúlyhiány és zsibbadás, kivéve a rendszeres SM tüneteit, jegyezzük meg Rosner és Ross.

Táplálkozási faktor