A legjobb vacsora a fogyásért

Az irodában töltött hosszú nap után lehet, hogy kísértésbe eshet egy fagyasztott vacsorát a mikrohullámú sütőbe, vagy vegyen fel valami felszállást hazafelé. Ha azonban megpróbálnál lefogyni, egyik ilyen opció sem jó ötlet. Étkezés közben a vacsoráknak nem kell összetettnek lenniük, de tápláló táplálékra van szükségük, és a napi kalóriabevitel határértékéhez illeszkedjenek. Vegye ki a stresszt a vacsoráról, ha megtanul néhány egyszerű trükköt a súlycsökkentő ételek összeszerelésére.

Fit a vacsorát a napodba

Diétázáskor a cél az, hogy kalóriahiányt hozzon létre, és minden étkezés és falatozásnak be kell illeszkednie a napi kalóriaszámládhoz. Annak ellenére, hogy saját súlya és aktivitási szintje alapján meg kell találnia saját kalóriatervét, a Nemzeti Szív-, Tüdő- és Véregyesület azt mondja, hogy a legtöbb ember fogyhat 1000 és 1600 kalóriát naponta. Ha 1400 az Ön mágikus számát, háromféle 400 kalóriát és két 100 kalóriás snacket fogyaszthat. Ez azt jelenti, hogy meg kell számolnia a kalóriákat és hozzon létre vacsorákat, amelyek a 400 pont köré esnek.

Használd a lemezedet útmutatóként

Az USDA alkalmazás ikonja megkönnyíti az étkezés tervezését mindenféle étrendhez. Osztja el a vacsoraüveget a negyedben, hogy egy negyedévben töltsön le sovány fehérjét, például csirkét, halat vagy tofuot, egy negyed teljes gabonával, például barna rizs, a fennmaradó fele friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, például nagy zöld salátával és szeletelve eper. Kiegészítheti ételeit kis mennyiségű tejtermékkel, például uncia sajttal, amelyet a salátán megszórnak.

Ragaszkodjon a megfelelő adagolási mérethez

Egy súlycsökkentő étrendben egy lépéssel tovább kell vinnie az alkalmazási irányelveket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön étele megfelel a kalóriaszámláján a megfelelő adagok kiszolgálása révén. Tartsa ezeket a kiszolgálási méreteket, hogy pontosan tudja, mennyi élelmiszert készítenek. Egy adag sovány fehérje 2-3 dkg, a teljes kiőrlésű csésze 1/2 csésze, és egy adag zöldség 1 csésze. A gyümölcstermesztés egy közepes egész gyümölcs, például egy alma vagy egy fél csésze csésze bogyó, és egy tejtermékétel 1 csésze tej vagy 1,5 uncia sajt. Előfordulhat, hogy kicsit módosítania kell a kiszolgálási méreteket annak érdekében, hogy az étel megfeleljen az Ön konkrét kalória céljának.

Keverd össze

A körülbelül 400 kalóriát tartalmazó vacsorához kb. 150 kalóriát tartalmazó, 3 uncianyi lazacot kaphat, amelyhez 55 kalóriát és 1 csésze füstölt brokkolit kell párosítani, és több mint 105 kalóriát. Vegyünk 4 uncia zsírmentes joghurtot és fél csésze eper felét további 90 kalóriára. Helyettesítő csirkemell vagy tofu lazac, zöldes zöldes saláta vagy pirított sárgarépa brokkoli és quinoa vagy teljes kiőrlésű tészta barna rizs, hogy tartsa a vacsorák érdekes.