A legjobb grip szalag gördeszkákat

A gördeszka, amelyhez nem tartozik a szalag, nem teljes gördeszka. Bár nem kap ugyanolyan figyelmet, mint a fedélzet, a csapágyak és a kerekek, a szalag az egyik legfontosabb eleme bármely gördeszka. Anélkül, hogy soha nem lenne hajlandó maradni a fedélzeten, miközben egyetlen olliust csinálsz – nem beszélve egy cseppről vagy egy kickflipről. Tehát ha kísértésbe kerülsz a legolcsóbb generikus márkájú szalaggal, akkor érdemes megfontolni a lehetőségek mérlegelését.

Ha a profikhoz hasonlóan szeretne csúszni, szükséged lesz egy olyan markolathoz, amely ragacsos ahhoz, hogy a táblán tartsa magát. A két legelterjedtebb márka a Grizzly Griptape és a Mob Grip. A Mob Grip, a “grippier” a két, nagyszerű trükkök, de nehezen cipő. Egy Amazon-véleményező arról beszél, hogy a Mob Grip két órája után “leégett egy lyukat” a cipőjében. A CCS-ről szóló beszámolók szerint a Grizzly annyira gusztustalan, mint a Mob, de nem valószínű, hogy ki fogja viselni a cipőit. Ha csak gördeszkát használsz a szállításhoz, a Jessup Griptape lehet minden, amire szüksége van. Ez olcsóbb és nem tart sokáig, de sokkal kevésbé valószínű, hogy elpusztítja a cipőjét.

Még akkor is, ha megvásárolja a fedélzetet a tapadószalaggal, van esély arra, hogy valamikor kicserélje. A Mob Grip perforáció használata – apró lyukak – a tapadási szalagot könnyedén alkalmazhatja a buborékolás élménye nélkül. A CCS-ről szóló véleményezők éneklik a nem buborékos technológia dicséretét. A grizzlynek is van “buborékbiztos” alkalmazása, de ez nem annyira hírhedt, mint a Mob.

Ha Jessup-el jársz, valószínűleg arra számítasz, hogy a jól használható fekete színnel ragaszkodik. A grizzlynek nagyszerű mintázata van, és számos rajzolatához tartozik egy hűvös medve kivágás, amely attól függően változik, hogy hülye vagy rendszeres vagy, hogy segítsen megigazítani Önt a táblájához és a hozzáadott stílushoz is. De az éles grafikák tekintetében a Mob Grip grafikus tapadószalagját nem lehet megverni.

A tapadókorong árai nagyban különböznek. A legolcsóbb, amit egy fórumon 4 dollárért találsz, és a legdrágább 20 dollárnál nem lehet. Kaphatsz Mob szuper meggyőző, könnyen alkalmazható Mahalo Violet 11,95 dollárért egy lapot. A döntésnek tényleg le kell jönnie, hogyan gördít. Agresszív és csak komoly trükkök iránt érdeklődsz? Menj a Mob-hoz. Trükkök vagy, de aggódik amiatt, hogy a korcsolyázó cipőjét még néhány hónapig tartja? A legjobb fogadásod Grizzly. Szeretne csak cirkálni a város körül egész nap? Jessup csak jól szolgál majd.

Ragadósság

Könnyen alkalmazható

Tervezés

Melyiket vásárolja meg?