Melyik gépet a tornateremben használhatom a gyomrom tonizálására?

Kérdezd meg az edzőtermet, és nehéz lesz megkeresni valakit, aki nem akarja, hogy meggyógyuljon. Tízezrek új gépek felbukkannak az infomercials minden évben ígéretes, hogy az Ön számára az elkényhetetlen hat-pack, de ha akarod hangot a abs, használja a hagyományos tornaterem gépek elérni kívánt eredményt.

A kapitány széke lehet egy nagyon alaptartozék, de valójában az egyik leghatékonyabb módja az abszolút tónusának. Egy 2001-es tanulmány szerint, amelyet az American Council of Exercise készítette, a kapitány székhelye a leghatékonyabb gép, melynek célja a rectus abdominus – a fő ab izomzat – célba vétele. Az egyetlen gyakorlat, amely a tanulmány szerint a kapitány székénél jobban működött, a kerékpár manőver volt. A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy ugyanaz a gép biztosította az Ön obliquesjának legjobb aktiválását – az izmok oldalán lévő izmokat.

A kapitány székére gyakorolt ​​gyakorlatot gyakran “függőleges láb emelésnek” hívják. Ehhez a gyakorlathoz a talpra állva az alsó hátlap a szék háttámlájára támaszkodik, az alkarok a karján és a tenyerein a fogantyúján tartanak. Mihelyt a helyén van, hagyja, hogy a lábai lógjanak a földről. Húzza meg a hasát, exhale és lassan emelje meg a térdét a mellkasához. Inhaláljon és lassan térítse vissza lábát a kiindulási helyzetbe. Az American Council on Exercise 10-25 alkalommal ismételje meg az egy-három hasi gyakorlatot. Azt is javasolja, hogy legalább 48 órát hagyjon az ugyanazon izomcsoport edzései között, hogy az izmok helyreálljanak és növekedjenek.

Ahhoz, hogy nehezebbé tegye a gyakorlatot, tartsa meg a súlyát a bokái között, miközben végzi a gyakorlatot. A lábaidat úgy tartja egyenesen, hogy párhuzamosan álljanak a padlóval, ahogy felemeli őket, és növeli a gyakorlat intenzitását. Ha nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az obliquesre, akkor térddel térdd fel a mellkasod egyik oldalán, ahogy felemeli őket és váltakozó oldalakat minden emelkedéssel.

Míg a kapitány szék hatékonyan aktiválja a hasizmokat, az abszorbciós gyakorlatok önmagukban nem adnak lapos gyomrot. Ha zsírt tartalmaz az ab izmok, akkor a gyomrod nem fog megjelenni. A legjobb eredmény érdekében kombinálnia kell a kardio gyakorlatokat és a csökkentett kalóriatartalmú étrendet abszolút gyakorlatokkal.

Kapitány elnök

Végrehajtás

Variációk

Spot csökkentési mítosz