A legjobb gyakorlatot valaki morbid módon elhízott

Bár a morbid elhízás természete technikai jellegű, a diszkomfort és depresszió mértékét is jól leírja, ha a súlyosan túlsúlyos személy gyakran tapasztalatokat szerez. Ha morbid módon elhízott, testtömeg-indexe 40-nél vagy annál nagyobb, mint 35, ha egy meglévő komorbid állapot, például cukorbetegség vagy magas vérnyomás társul. Egyszerűen, akkor is minősülnek morbidly elhízott, ha Ön súlya 100 £ vagy több az ideális testtömeg. Ha súlyosan túlsúlyos vagy, akkor a legjobb gyakorlatok vagy gyakorlatok olyanok, amelyek alacsony hatásúak és könnyen elvégezhetők. A gyakorlatok több formája megfelel e kritériumoknak.

gyalogló

Mindössze annyit kell tennie, hogy egy gyalogos programot kezdeni, jó pár gyaloglás vagy futócipő, amely kényelmesen elnyeli testtömegét. Kezdje a napi két-öt percet, majd adjunk hozzá még két percet minden harmadik napon. Kezdeti célja, hogy naponta 30 percet járjon, de ezt az összeget öt vagy 10 perces sétapályára bonthatja. 2005-ben a Colorado Egyetem kutatói megjelentették azokat a megállapításokat, amelyek azt mutatták, hogy az elhízott emberek több kalóriát égetnek kilométerenként, lassan, élénken járva. A lassabb ütem csökkentheti az ízületi gyulladás kockázatát és az ízületek sérülését. Tehát finom, mint egy teknős – lassú és stabil egy nyerő formula.

Víz gyakorlatok

A víz lehet egy áldás a morbid módon elhízott számára. A víz 90% -kal csökkenti a test gravitációs terhelését, amely segíti az ízületeket és a csontokat. Ha Ön öntudatos a súlyánál, akkor a medence egy bizonyos mennyiségű zavarodást is megvéd. A medencét különböző egészséges módokon veheti igénybe: gyaloglás és úszás a vízi aerobik órákig.

Helyhez kötött kerékpárok

A helyhez kötött kerékpár lovagolása egy másik bizonyított formája az alacsony ütésű edzésnek. A legoptimálisabb a fekvő kerékpár, ellentétben a függőleges álló kerékpárral, amelynek ugyanolyan kicsi ülése van, mint a rendszeres kerékpár. Kényelmesen ülhet egy székhez hasonló ülésen, ami megkönnyíti a háton és az ízületek nyomását. Kezdje öt perc alatt, és fokozatosan növelje edzésének időt és intenzitást. A helyhez kötött kerékpár lehetővé teszi TV-nézés vagy olvasás, ami gyorsabbá és élvezetesebbé teheti az időt.

szempontok

Fontos, hogy orvoshoz forduljon, mielőtt edzésprogramot kezdene, ha morbid módon elhízott. Ne feledje, hogy sok vizet inni ahhoz, hogy hidratálódjon az edzés alatt és után – akkor sokkal jobban izzad, mint egy normális testsúlyú személy. Bár az American College of Sports Medicine azt javasolja, hogy az emberek, akik túlsúlyosak vagy elhízottak, legalább 150 percet használnak hetente, hogy stabilizálják vagy csökkentsék a súlyukat, és hetente 250-300 percet veszítsenek el jelentős mennyiségű súlycsökkenés miatt, Hosszú távú célokat. Ne nyomja magát túl keményen az elején. Sok időt vett igénybe a súly megszerzése, és időt vesz igénybe, hogy elveszítse. De ez ragaszkodik hozzá, örökre nem leszel morbid.