Tonhalhal étrend

Bár nem egy formális diétás program írt egy könyvet, a tonhal hal étrend tervezi az interneten és a diétális körök miatt ígért gyors fogyás és viszonylag rövid időtartamú. A Dave Draper professzionális testépítő egyik tábornokának egyik támogatója azt javasolja, hogy kövesse a tervet három napig. A Cleveland Klinikán dolgozó egészségügyi szakemberek azt tanácsolják, hogy kövessék a fad ételeiket, például a tonhalat.

premissza

A Draper támogatja a tonhal étrendjét, mint a fogyás és az izomtónus megtartása a versenyek előkészítése során. A háromnapos tonhal étkezés során nagy mennyiségű vizet inni, és naponta hatszor hatalmas mennyiségű konzerv tonhalat fogyasztanak. Az Ön által fogyasztandó tonhal mennyisége változik, attól függően, hogy mekkora a súlya. A Draper azt javasolja, hogy a testtömegét vagy 1,0-es vagy 1,5-szeresére szorozzuk meg annak meghatározásához, hogy mennyi fehérje legyen. Ha súlya 150 lbs, akkor szükség van 150-225 g fehérje naponta.

Fehérje, tápanyagok és kalóriák

A tonhal hal magas fehérjetartalmú, alacsony kalóriatartalmú étel, amely nem tartalmaz szénhidrátot. Ha 150 gramm fehérjetartalmat szeretne tonhalban fogyasztani, akkor naponta körülbelül 21 uncia ételt kell fogyasztania három napig. Ha a fehérje követelményei napi 225 g, akkor körülbelül 31 oz-ot kell enni. a nap. A 21 oz. A tonhal tartalmaz 693 kalóriát, és a 31 oz. 1.023 kalóriát tartalmaz. A tonhalban lévő egyéb tápanyagok közé tartozik a zsír nyomása, 3 mg kalcium, 96 mg nátrium és kis mennyiségű B-12 vitamin minden unciaban. Fogyasztása 20 oz. A tonhalkonzerv, amely vízben konzervált, több mint 1900 mg nátriumot tartalmaz napközben.

figyelmeztetések

A tonhalatartalmú diétát követően – ha csak három napig tart – a fáradtságot vagy a gyomortalanságot tapasztalhatja az étkezés rendkívül alacsony kalóriatartalma miatt. Ha fogyás közben zsúfoltál, elsősorban a víz súlya lehet. Ha nagyon kevés szénhidrátot eszel, akkor a szervezet gyakran ketózisba kerül. Ez a körülmény akkor fordul elő, amikor a szervezetben lévő ketonok növekednek. Amint a ketonok növekednek, vízveszteséget veszít, és kockáztatja a vesét, ha a ketózis állapot hosszú ideig fennmarad. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatala azt javasolja, hogy a terhességgel vagy a terhességgel foglalkozó nők és a kisgyermekek konzervdoboz-tonhal fogyasztását 12 oz-ra korlátozzák. Hetente a tonhal higanytartalma miatt.

Egészségesebb stratégiák

Ahelyett, hogy egy fodrász-tonna étrendet követne három napig a súlycsökkenés reményében, naponta kis mennyiségű tonhalat használjon snackként vagy ebéd vagy vacsora részeként. Ha több fehérjét szeretne enni fogyás közben, keresse fel kezelőorvosát a biztonságos fehérje szintekről. Egészséges módja a tonhal halaknak az étkezés közben történő fogyasztása, beleértve a 3 oz keverését. Tonhal 2 evőkanál. Zsírmentes görög joghurtot egy tonhal saláta számára, egy 4 oz-os grillezést. Egy darab tonhal steak vagy hozzá 2 oz. A konzerv világos tonhalat a tészta és a zöldség saláta.