Mi történik, ha súlyos mellényt viselsz?

A súly mellény egy értékes fitness tartozék, amelyet számos okból lehet használni. Néhány ember visel ilyen mellényt normális testmozgás közben az erő növelése és a testsúlycsökkenés érdekében. Olyan sportolók, akik sportági rendezvényekre készülnek, vagy bizonyos célokat elérnek a képzés során, szintén súlycsíkot használnak.

Egy súlyos mellény csak az, aminek hangzik, egy súlyos mellény, amely súlyokat tartalmaz. A testén viselheted, hogy ellenállást fejts ki az edzéseden, ami a szervezetedet keményebbé teszi. A súlycsík súlyossága változhat, és a használt súly függ a fitnesz szintjétől. A Súlyos mellények a FitStream szerint könnyedén megvásárolhatók, mint 1/2 font vagy akár 30 font. Néhány állítható, így szükség esetén hozzáadhatja vagy eltávolíthatja a súlyát.

Az edzések során viselhetsz egy súlygyűrűt, hogy segítsen az izomépítésben, miközben zsírt és kalóriákat is éget. A súlyzók különösen hasznosak lehetnek a kalóriák elégetéséért cardio edzések idején, például futás közben, mivel intenzívebbé teszik az aerobik edzést, jegyzi meg a FitStream. A napi sétákon akár egy súlycsíkot is hordhat, hogy egyszerűen növelje az edzés intenzitását és több kalóriát éget, a Medicine & Science in Sports & Exercise című folyóiratban megjelent tanulmány szerint. A testtömítések jól illeszkednek a testéhez, lehetővé téve, hogy a legtöbb fizikai gyakorlat során viseljenek egyet.

A futók támaszkodnak az erejükre és a kitartásukra ahhoz, hogy egy futáson átmenjenek. Egyes futók súlyozott mellényt használnak az ellenállóképzés eszközeként. Ha a mellény extra súlyával futsz, teste hozzáigazodik hozzá, és megtanulja Önt hordozni, és azt a további súlyt, amely javíthatja az állóképességet és a teljes edzést. Ha leveszi a mellényt, és azonnal elveszíti azt a túlsúlyt, a test hatékonyabban és hosszabb távon képes működni.

Add hozzá a súly mellényt a fitnesz edzéséhez a függőleges ugrás javításához, javasolja a FitStream alkalmazását. Ha súlyozott guggolásokat ugrik, miközben súlyos mellényt visel, javíthatja erejét. Ez a függőleges testtömegnek köszönhetően, a VerticalJumping.com szerint. Ha súlyos mellényt viselsz, a testedet becsapják, és úgy gondolják, hogy súlya nagyobb, és hozzá kell igazodnia ahhoz a súlyhoz. Miután levette a mellényt és ugrált, a teste úgy reagál, mintha a mellény túlsúlya lenne, ami magasabb és gyorsabb ugrásokhoz vezet.

Súlyos ruhák magyarázata

Fogyás

Javítja a futási kitartást

Ugrás jobb