A legjobb bokája támogatása a jégkorcsolya számára

A gyilkos sérülések gyakoriak a jégkorongban, mert ütközés és nagy sebesség a játék során. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a boka sérülését, amelybe bele lehet esni a fojtogatás és a törés, a bokalámaszok segíthetnek a jégkorongos játékosoknak abban, hogy megtalálják a szükséges támogatást a sérülések megelőzéséhez.

Beépített boka állványok

Egy jó jégkorcsolya jön a beépített boka tartó és védi a lábát és bokáját a korongtól. A csúcsminőségű jégkorongos gördeszkák a lábad és a bokádon belül pár nap alatt viselnek, és kiváló bőrtámaszt nyújtanak Önnek. Alacsonyabb minőségű jégkorcsolyázók vásárlásakor fontos, hogy megtalálja a korcsolyát, amely megfelelő bokátámogatást és stabilitást biztosít. A csomagtartónak szorosan illeszkednie kell a bokádhoz, amikor próbálsz rámenni. A jégkorcsolya vásárlásakor valószínűleg kisebb méretű, mint a szokásos utcai cipőben. Ha beépített bokavédőket keres, keressen jól ismert márkákat.

Lace-Up bokarögzítés

A csipkés bokavédelem minimálisra csökkenti a láb- és a boka mozgását. Támogatják az egész bokát és a lábad középpontját. Olyan stabil anyagból állnak, amely illeszkedik cipőjébe vagy korcsolyáiba. A csipkézett bokavédelem segítséget nyújt azoknak a játékosoknak, akik krónikus boka instabilitásban szenvednek, azok számára, akik gyakori bokafeszülésben szenvednek, és olyan játékosokért, akik visszatérnek egy súlyosabb bokarészérülésből.

Elasztikus boka tartó

A rugalmas bokavédelem a mozgáshatárok korlátozása nélkül nyújt támogatást. Támogatják a merev, gyenge vagy gyenge bokákat. Tartósak és minden gördeszkában vagy cipőben kényelmesen illeszkednek a korcsolya vagy cipő illeszkedése nélkül. A rugalmas bokátámaszok tömörítik a bokát. A tömörítés segíthet a fájdalom megszüntetésében, a kitartás javításában, a bokaízület általános működésének javításában és a duzzanat csökkentésében. Légáteresztő anyagból készültek, és kényelmesek a teljes jégkorong játék során.

Athletic Taping

A bokarögzítés segítségével bokák stabilitását növelheti bokahordó használata nélkül. A taping segít megelőzni a sérüléseket, valamint a korábbi boka sérülések újra súlyosbodását. A taping korlátozza a kötés mozgását és megakadályozza a kötés rendellenes mozgását. Az atlétikai szalag kényelmesen illeszkedik egy jégkorcsolya belsejébe. A tapingot saját maga vagy egy atlétikai edző végezheti el, mielőtt a jégkorongi gyakorlat vagy a játék.