A legjobb alkalom, hogy gyakoroljon egy futópadot

A futópad hasznos eszköz lehet. A számok jól mutatják, de összességében a számok mutatják előnyeit: A New York Times futópad-edzésről szóló cikke szerint az emberek 11,5 százalékkal gyorsabban futhatnak a futópadokon, mint a szabadban. akadályokat. A mozgó övön való futás könnyebb a testen, mint a kemény járdán. Kérjen tanácsot orvosától, még mielőtt ez vagy bármely edzésprogram.

Tervezés

A futópadon a reggeli pici órákban lehet igazi időtakarékos, valószínűleg nem érzed magad biztonságban a környéken a sötétben, reggel 5-kor, de aggodalom nélkül is megteheti az edzőteremben vagy Otthon, ha van egy futópad. Ez segíteni fog abban, hogy a napot bővelkedjen a tevékenység és az energia, sokan úgy érzik, a korai edzés segíti a tiszta elméjüket, és felkészíti őket a nap. Ha reggel futni akarsz egy futópadon az edzőteremben, vegye figyelembe: ha reggel 7: 30-tól 9: 30-ig tartanak csúcsidőben, akkor nehéz lehet a géphez való hozzáférés, és Akkor valószínűleg korlátozni kell az edzésedet 30 percre, ha mások várnak.

Körülmények

Amikor csúnya a külső – különösen akkor, ha hideg és jeges, olyan körülmények között, amelyek veszélyes helyzeteket okoznak az utakon – bölcs dolog maradni. Sok elit futó követi ezt a szabályt, mert inkább egy kicsit könnyebb futni belül, mint a kockázat csúszás és sérültek hetekig vagy hónapokig, mert túlságosan gung-ho a képzés a józan ész.

Előnyök

Ha egy bizonyos ütemben kell elindulnia, ami egy kicsit gyorsabb, mint a szokásos üteme, a futópadon való ugrás csak olyan motivációként szolgálhat, amellyel a tempót fel kell állítani. Ez azért van, mert a futópad a gondolkodás az Ön számára: állítsa be azt a tempót, amelyet szeretne menni, és mennyi ideig szeretne futni ilyen ütemben, és nincs több kifogásuk, mint “Úgy éreztem, gyorsabban megyek” Vagy “Egy nagy domb lelassított.” Futópálya futása közben csak elfedheti, hogy mennyi időt töltött el, és csak arra koncentráljon, amíg véget nem ér, anélkül, hogy állandóan meg kellene néznie az óráját. Továbbá a futópad felülete sima és megbocsátó, egyes futók inkább az “érzést” érzik a gyors futást ebben az ellenőrzött környezetben, hogy névtelen úton haladjanak.

Előnyök

A fejhallgatón kívül hallgatott zenék használata veszélyes. Kevésbé éberek és kevésbé tisztában vannak a környezetével, és nagyobb valószínűséggel nem hallják a potenciális veszélyeket, például egy gyorshajtót vagy egy támadót. De vegye be a zenéit zárt térben, és van egy receptje egy nagy energiájú edzéshez, amely úgy érzi, mintha csak egy második szél lett volna a nap hátralevő részében. Még akkor is olvasni egy könyvet, mielőtt az osztály, miközben egy edzés, ha úgy dönt, hogy gyakoroljon egy futópadon.

alternatívák

Ha egy futópad futása során próbál meggondolni egy bizonyos időt, fontolja meg az alvó 1: 30-2: 30-as délutáni időt. Ezért: Ha elhalasztja a futtatást addig, amíg a 3. év után eljut, akkor a szokásos ebédidő alatt egy produktív “ebédszünet” lehet az asztalon. Amikor mindenki más visszajön az ebédeltől, és pár napig e-mailen keresztül ellenőrzi az íróasztalát, elhagyhatja az irodát, mentális szünetet tarthat a futópadon, felveszi energiáját, és visszasugározhat az asztalra, mielőtt bárki Mások tudják, mi történt. Csak győződjön meg arról, hogy enni egy tisztességes közepes reggeli snack, hogy legyen az energia futtatni.